Nogomet

Livaković otpao za Slovačku, pod upitnikom i Slovenija

Branimir Korać • subota, 04.09.2021.
Livaković otpao za Slovačku, pod upitnikom i Slovenija
Foto: Pixsell

Loše vijesti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju uoči susreta protiv Slovačke. Dominik Livaković i definitivno je otpao zbog ozljede aduktora...

Hrvatska će u susret protiv Slovačke ući dodatno oslabljena. Uz sve hendikepe koji su se posložili počevši od teškog rasporeda u ovom ciklusu, nanizale su se i ozljede bitnih karika.

Od ranije je poznato kako Zlatko Dalić ne može računati u ovoj akciji na Luku Modrića i Antu Budimira, uoči susreta protiv Rusije na zagrijavanju je ozljedu zaradio Joško Gvardiol, a tijekom susreta protiv Rusije pomoć je tražio Dominik Livaković.

Situacija s Livakovićem u tom trenutku nije se činila ozbiljnom, ali alarm se upalio kada je jučer napustio trening u Bratislavi.

Vratar Dinama obavio je snimanje i utvrđena je ozljeda aduktora zbog koje je definitivno otpao za današnji dvoboj protiv Slovačke. Da situacija bude još gora, Livakovićev nastup protiv Slovenije je pod upitnikom.

Pred Dalićem je odluka, hoće li na vratar Ivušić koji je u odličnoj formi već dugo vremena ili pak Sluga koji je hijerarhijski drugi vratar reprezentacije.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!