Tenis

Dodig i Melichar-Martinez poraženi u mješovitim parovima

Matej Kačan • nedjelja, 05.09.2021.
Dodig i Melichar-Martinez poraženi u mješovitim parovima
Foto: Pixsell

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije uspio povezati dvije pobjede u dvije konkurencije u jednom danu. Nakon pobjede u muškom paru, Dodig je izgubio u mješovitim parovima...

Iako je u muškom paru nastavio niz pobjeda te je ostao u turniru, Ivan Dodig neočekivano je ispao iz mješovitih parova. On i njegova partnerica Nicole Melichar-Martinez bili su postavljeni kao prvi nositelji, ali su ispali u drugom kolu.

Bolji su bili Giuliana Olmos iz Meksika te Marcelo Arevalo iz Salvadora, oboje u singlu poprilično anonimni igrači. No, zajedno očito funkcioniraju jako dobro jer su došli do četvrtfinala Grand Slama.

Da prvi nositelji neće imati nimalo lagan zadatak bilo je jasno već u prvom setu kad su Olmos i Arevalo krenuli breakom i s 2:0, ali Dodig i partnerica preokreću i dolaze do 5:3. No, suparnici se nisu predali, rade nova dva breaka i prvi set uzimaju sa 7:5.

U drugom su setu Melicha-Martinez i Dodig bili dosta sigurniji i mirniji sa 6:3, ali su u trećem setu, u produženom tie-breaku Olmo i Arevalo bili bolji i s 10:5 su prošli dalje.

US Open, mješoviti parovi 2. kolo:
N. Melichar-Martinez/I. Dodig (1) - G. Olmos/M. Arevalo 5:7, 6:3, 5:10

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!