Rukomet

Nenadić: 'Jako mi se sviđa PPD Zagreb, bit će težak protivnik u Ligi prvaka'

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.09.2021.
Nenadić: 'Jako mi se sviđa PPD Zagreb, bit će težak protivnik u Ligi prvaka'
Foto: Pixsell

PPD Zagreb nije uspio osvojiti trofej SEHA lige, u finalu poražen od Veszprema na sedmerce, a zadnji sedmerac zabio je Petar Nenadić...

Veszprem je pobjednik SEHA lige, u finalu je slavio protiv PPD Zagreba s ukupnih 31:29. Petar Nenadić nije bio oduševljen nastupom svoje momčadi.

"Sami smo doveli do toga da bude naporno i neizvjesno. Ovo nam je šesta utakmica u 13 dana i nagomilao se i umor, a na kraju se osjetila i dekoncentracija pri šutevima koje su ziceri. Vratili smo Zagreb u život. Bitno mi je da smo osvojili trofej, drago mi je zbog trenera. Sigurno mu puno znači, dobro je i zbog ekipe, ali ono što je najvažnije tek je pred nama."

Zagreb ga nije iznenadio i vidi ga kao opasnost u nastavku sezone.

"Nije me Zagreb uopće iznenadio, redovno se čujem i s Jakovom i nekim igračima, jako mi se sviđa njihova ekipa. Dobili su puno povratkom 3-4 igrača iz inozemstva, dobili su agresivnost, iskustvo i sigurno će biti jako težak protivnik u Ligi prvaka."

Što se tiče Veszprema, Nenadić smatra kako je ključno da uhvati pravu formu u drugom dijelu sezone.

"Za Veszprem je najvažniji ožujak. Što će biti prije toga, vidjet ćemo, treba igrati i pobjeđivati, naravno, to je sport, ali za nas je najvažnije da nam se ne dogodi kao prošle sezone da letimo do ožujka, a onda padnemo. Duga je sezona, što će biti i s COVID-om ne znam. Moglo bi biti zanimljivo."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!