Tenis

Raducanu: 'Letovi su mi bili rezervirani za kraj kvalifikacija'

Matej Kačan • četvrtak, 09.09.2021.
Raducanu: 'Letovi su mi bili rezervirani za kraj kvalifikacija'

Mlada birtanska teniska senzacija Emma Raducanu je nakon plasmana u polufinale US Opena priznala kako ovakav uspjeh zaista nije očekivala...

U svom tek drugom Grand Slam nastupu u karijeri, Britanka Emma Raducanu stigla je do polufinala. Britanska senzacija svladala je Belindu Bencic i ušla je u polufinale US Opena, a nakon meča je priznala da ovo nije očekivala.

"Fokusiram se na dan po dan, svaki dan se pobrinem za taj dan. Kad igrate na turnirima jednostavno uđete u toj autopilot način u rutinama, oporavljate se na slobodne dane", kazala je nakon pobjede, pa nastavila:

"Uopće nisam očekivala da ću biti ovdje. Mislim da sam imala rezervirane letove za kraj kvalifikacija pa su ovo lijepi problemi i komplikacije. Jednostavno uživam u iskustvu. Na terenu sam si govorila da bi ovo mogao biti posljednji put da igram na Asheu, pa bi mogla i uživati."

Na pitanje može li odmah i do svog prvog Grand Slam naslova, mlada je tenisačica dala oprezan odgovor.

"Recimo samo da imam tu glad za pobjedom u svakom meču koji igram. Ne želim požurivati, idem dan po dan. Ako se pobrinem za ono što mogu kontrolirati, onda ću imati dobre šanse. Mislim da mi je dosad dobro funkcioniralo da ne razmišljam predaleko, već da se fokusiram na svaku točku posebno. Dovelo me do ovdje pa neću ništa mijenjati", kazala je Raducanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!