Ostali sportovi

Polovičan učinak hrvatskih teškaša: Hrgović se poigrao s Radonjićem, Yoka porazio Milasa

Branimir Korać • petak, 10.09.2021.
Polovičan učinak hrvatskih teškaša: Hrgović se poigrao s Radonjićem, Yoka porazio Milasa
Foto: Pixsell

Filip Hrgović i Petar Milas odradili su svoje borbe u Klagenfurtu i Parizu, Hrgović je lakoćom svladao nedoraslog Marka Radonjića, a Petar Milas poražen je tehničkim nokautom u sedmoj rundi od Tonyja Yoke...

Filip Hrgović rutinski i prema očekivanju odradio je meč protiv Marka Radonjića, Crnogorca koji mu nije uspio zaprijetiti. Sudac je trebao i ranije prekinuti borbu, čak pet puta se brojalo Radonjiću koji je vrlo rano bio na rubu teškog poraza.

Od završnice prve runde sve je bilo u znaku Hrgovića. Radonjić je osjetio jake udarce Filipa Hrgovića i klecnuo je u tom finišu, ali izdržao rundu na nogama.

Međutim druga runda donijela je ono što se i očekivalo. Radonjić je čak četiri puta završio na podu, ali završio je rundu. U trećoj rundi ista situacija, peto odbrojavanje Radonjiću, dovršio je rundu, ali uoči četvrte borba je prekinuta.

Istovremeno u Parizu je boksao Petar Milas koji je imao jako težak posao u Parizu u Roland-Garrosu protiv Tonyja Yoke. Yoka je veliko boksačko ime, no Milas se dugo ravnopravno borio.

Od početka Milas je ušao hrabro i bacao je dosta udaraca, ali nekako su udarci Yoke bili tvrđi, jači, bilo ih je manje, ali su bili problematički.

Tamo negdje od četvrte runde Milas je počeo padati i gubiti na brzinu što je Yoka iskoristio i u sedmoj rundi završio borbu.

Pogodio je Yoka Milasa 30-ak sekundi prije kraja nakon čega je uslijedilo prvo odbrojavanje, Milas se nije do kraja oporavio, još jednom je završio na podu i borba je prekinuta u sedmoj rundi.

Iako je Milas upisao poraz, bio je to dobar nastup hrvatskog boksača koji se odlično borio s renomiranijim borcem.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!