Ostali sportovi

Yoka nakon pobjede: 'Filipe, čekam te!'

Matej Kačan • subota, 11.09.2021.
Yoka nakon pobjede: 'Filipe, čekam te!'

Francuski boksač Tony Yoka je u izjavi nakon nokauta protiv Petra Milasa prozvao Filipa Hrgovića i naglasio kako želi novu borbu s njim...

Olimpijski pobjednik iz Rija Tony Yoka nije dopustio da mu Petar Milas priredi iznenađenje u Roland-Garrosu. Yoka je slavio nokautom u sedmoj rundi, a nakon meča je objasnio svoju strategiju.

"Uzeo sam si malo vremena, čekao sam jer sam znao da će Petar krenuti jako, da će koristiti svoje noge i brzinu, da će mijenjati gard. Bio sam strpljiv i u dogovoru s trenerom sam s mnogo strpljenja išao u tijelo. Kad sam vidio da usporava, onda sam pogodio nekoliko jakih i velikih udaraca."

Francuz je zadovoljan svojom izvedbom, a u Milasu vidi jako dobrog borca koji još može napredovati.

"Bio je to izazov za mene, nikad se nisam borio sa suparnikom koji mijenja gard. Čini se da je dobar teškaš, ali mu treba još iskustva, ima 26 godina, mlađi je od mene. Želim mu sve najbolje, dobar je borac. Vidim da ima i veliku podršku iz Hrvatske, mnogi su došli pa hvala i njima."

Yoka već ima sjajnu karijeru iza sebe, ali je spreman za napraviti i još pokoji korak naprijed.

"Sljedeći korak je borba za europski pojas, a onda i ulazak u Top 10 početkom sljedeće godine. Možda se vratim i za borbu s Hrgovićem. Filipe, čekam te! Znamo se dosta dugo, preko deset godina, sjajno je da je pobijedio. On ima svoje promotore, ja svoje, ovo je ipak biznis, ali nadam se da ćemo se boriti", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!