Nogomet

Štimac: 'Dinamo je puno slabiji nego zadnjih godina, svega tu nedostaje'

Mihaela Bradovski • petak, 17.09.2021.
Štimac: 'Dinamo je puno slabiji nego zadnjih godina, svega tu nedostaje'
Foto: Pixsell

Igor Štimac vidio je puno problema u igri Dinama u susretu protiv West Hama. Momčad trenutno ne izgleda dobro i to se mora pod hitno promijeniti...

Dinamo je glatko izgubio od West Hama. Izgledao je potpuno nemoćno, na terenu je loše stajao i povrh svega još je i puno griješio.

"Žao mi je vidjeti ga ovakvog, on i Dilaver bili su sjajni, sjajnog pokrivanja i čitanja igre, a sada je najviše podbacio. Mora se podići", kaže Štimac za Jutarnji list.

Štimac dodaje kako West Ham niti nije igrao punom snagom.

"Nisu igrali punim gasom, a nakon poklon gola sve je bilo gotovo. Dinamo je puno slabiji nego zadnjih godina, svega tu nedostaje, momčad ne djeluje svježe, nema dosta kretanja, nedostaju Olmo i Majer koji su igrači poteza. Ovakav Dinamo teško će biti i prvak Hrvatske. Ima tu materijala, Gojak, Moharrami, ali sve je to slabije od onog na što smo navikli. Za početak svi od Livakovića do Petkovića moraju podići formu. Navikli samo na odličan Dinamo, taj Dinamo bio je sposoban, a ovaj je momčad u stvaranju."

Štimac smatra da se Dinamo mora približiti golu i biti opasniji.

"Oršić mora biti bliži golu, obrana treba stabilizaciju. Hendikep su odlasci, bilo bi lakše s Majerom u sredini terena, ovako nedostaje kreativac. Dinamo se još traži, traži igru, sastav, ali ne treba ga otpisivati. Bit će vrlo bitna utakmica u Genku, ako se tu izgubi, bit će jako teško."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!