Nogomet

Perišić: 'Rezultat nije realan', Sučić: 'Sretan zbog debija, ne i rezultatom'

Matej Kačan • ponedjeljak, 11.10.2021.
Perišić: 'Rezultat nije realan', Sučić: 'Sretan zbog debija, ne i rezultatom'
Foto: Pixsell

Hrvatski krilni igrač Ivan Perišić i mladi veznjak te debitant Luka Sučić takaođer su se osvrnuli na remi Hrvatske i Slovačke u Osijeku...

Jedan od senatora hrvatske reprezentacije, krilni igrač Ivan Perišić prokomentirao je dramatičan susret protiv Slovačke u kojem se Hrvatska dvaput vraćala, ali do preokreta nije stigla. Perišić smatra da je Hrvatska bila bolja i da je zaslužila pobjedu.

"Bili smo bolji, ovaj rezultat nije realan. Dominirali smo od prve minute, no primili smo dva gola, to se ne smije dogoditi. Vjerovali smo da možemo, ali eto... Pogledao sam snimku gola, dirao sam loptu petom nakon što je Livaja vratio, to je novo pravilo te druge akcije. Po tome je zaleđe, mislio sam da je to druga akcija nakon što je njihov igrač dirao loptu, suci su rekli da to ne vrijedi. Peh, ali i dalje je sve na nama. Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice. Jednostavno je, dvije utakmice, dvije pobjede i idemo u Katar."

Iako je remi kiks i prizemljenje, Hrvatska i dalje ima sve u svojim rukama, a pristup i volja se večeras nisu mogli zamjeriti.

"Znamo da smo dali sve od sebe, pozitivni smo. Igrali smo do zadnje minute i tako moramo nastaviti. Mladi igrači su dobri, Hrvatska ima budućnost, nema straha."

Luka Sučić debitirao je za reprezentaciju, ušao je u igru dok je trajala VAR provjera Vlašićevog gola.

"Sretan sam zbog debija, ali naravno, ne i zbog rezultata. Trudili smo se i dali sve od sebe. No, ne smijemo spustiti glave, moramo gledati prema naprijed. Fenomenalan osjećaj je bio igrati s Modrićem, presretan sam jer sam sanjao to od malena i sad se ispunilo. Rusija dolazi nama u Split, tražit ćemo pobjedu i nadam se da ćemo uspijeti. Atmosfera je odlična, u momčadi ima mladih i dobrih igrača. Dobra je budućnost pred nama", kazao je mladi veznjak.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!