Nogomet

Bišćan: 'U ovo kratko vrijeme postali smo ozbiljna natjecateljska momčad'

Branimir Korać • utorak, 12.10.2021.
Bišćan: 'U ovo kratko vrijeme postali smo ozbiljna natjecateljska momčad'
Foto: Pixsell

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine upisala je visoku pobjedu u gostima kod Azerbajdžana. Misija je ispunjena i ubilježena je i četvrta pobjeda...

Nakon 5:1 pobjede u Azerbajdžanu, Igor Bišćan bio je vrlo zadovoljan. Hrvatska je glatko slavila i napravila ono po što je došla na ovo gostovanje.

"Stvarno sam prezadovoljan, ne samo ovom utakmicom koja je bila lagana, ali možda neće biti lagana za neke druge koji će dolaziti ovdje. Zadovoljan sam cijelim ciklusom i cijelom ekipom. Pokazali su da su u ovo kratko vrijeme postali ozbiljna natjecateljska momčad koja baš djeluje energično, željno i motivirano. Sve to pokazala je već u prvom poluvremenu kada smo htjeli pokazati da smo došli ovdje po bodove i ništa drugo, sve smo riješili već u prvom poluvremenu."

Junak hrvatske pobjede bio je trostruki strijelac Roko Šimić.

"Dogovorili smo se da od prve minute krenemo jako i rezultat je išao u našu korist. Čestitam dečkima. Tri gola? Osjećaj je fenomenalan, ali ja sam tek na početku i bez momčadi to ne bi bilo moguće. Kazneni udarac? Nije bio, hvala sucu, ali pohlepan sam, htio sam još jedan gol."

Prvi pogodak u reprezentativnom dresu postigao je Nikola Soldo.

"Svi smo jako zadovoljni, ostvarili smo cilj, znali smo da će biti teško, ali nismo se opuštali i to je rezultiralo visokom pobjedom. Ozbiljno smo shvatili utakmicu, nismo se opuštali jer ovdje druge reprezentacije i gube bodove. Došli smo odraditi ovo na maksimumu i to smo i pokazali."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!