Nogomet

Solskjaer o Ronaldu: 'Siguran sam da Bullsima nije smetalo imati Jordana'

Matej Kačan • srijeda, 03.11.2021.
Solskjaer o Ronaldu: 'Siguran sam da Bullsima nije smetalo imati Jordana'

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je u komentaru na utakmicu protiv Atalante morao posebno pohvaliti Cristiana Ronalda koji je spasio bod...

Ovise li Manchester United i posao Olea Gunnara Solskjaera previše o Cristianu Ronaldu? Možda, ali Norvežanin u tome ne vidi ništa sporno. Nakon 2:2 remija protiv Atalante u kojem je Ronaldo dvaput vraćao United, trener ga je usporedio s još jednim sportskim velikanom.

"Svi imamo svoje uloge i odgovornosti. Naravno da je Cristiano vođa ekipe jer to je ono što on radi, on zabija. Nismo sretni s dva primljena gola, ali on sa sobom donosi te trenutke spasa i genijalnosti. Siguran sam da ni Chicago Bullsima nije smetalo imati Michaela Jordana."

Solskjaer smatra da je osobina i luksuz velikih klubova imati takve igrače koji donose prevagu u ključnim trenucima, a posljedično i titule.

"Nekad momčadi imaju te igrače koje imaju i zato su Manchester United, zato su prvaci kao ti Bullsi. Takvi igrači sami donose te velike trenutke. Mislim da je Ronaldo sve bolji i bolji kod nas, bolje se osjeća. Znate da nije imao prave pripreme, ali je sve bolji i hvata formu", kazao je Solskjaer.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!