Nogomet

Tadić: 'Sjajan je osjećaj imati 12 bodova nakon četiri utakmice'; Malen: 'Bit će teško kvalificirati se'

Jan Šneler • srijeda, 03.11.2021.
Tadić: 'Sjajan je osjećaj imati 12 bodova nakon četiri utakmice'; Malen: 'Bit će teško kvalificirati se'

Sjajan susret Borussije Dortmunda i Ajaxa završio je pobjedom gostiju koji su nakon četiri kola osigurali prolaz u nokaut fazu Lige prvaka...

Cijela Europa vidno je oduševljena igrom Ajaxa, a večerašnjom pobjedom u četvrtom kolu nizozemski sastav nastavlja oduševljavati. Premda su gubili do same završnice, sjajnom igrom u finišu susreta, nogometaši Ajaxa upisali su četvrtu pobjedu i plasirali se dalje.

"Sjajan je osjećaj imati 12 bodova nakon četiri utakmice. Fenomenalno je pobijediti ovako dobro momčad na njihovom terenu. Igrali smo slabo u prvom dijelu, gubili posjed olako, ali u drugom dijelu bili smo daleko bolji", rekao je kapetan Ajaxa Dušan Tadić.

S druge strane, u redovima Borussije nisu bili sretni. Premda su gotovo 70 minuta igrali s igračem manje, bili su blizu bodova, no sada im predstoji borba za prolazak skupine. Bez sjajnog Norvežanina Erlinga Haalanda, Borussia nije jednako dobra momčad.

"Kao momčad dali smo sve od sebe, iako smo znali da će nakon crvenog kartona biti jako teško. Ipak, čak i tada smo bili opasni. Utakmica se otvorila, Ajax je iskoristio svoje prilike. Bit će teško kvalificirati se dalje, ali dat ćemo sve od sebe", rekao je Donyell Malen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!