Košarka

Jokiću utakmica kazne, Morrisu 'odrezano' 50 tisuća dolara

Matej Kačan • srijeda, 10.11.2021.
Jokiću utakmica kazne, Morrisu 'odrezano' 50 tisuća dolara

Košarkaši Miami Heata Markieff Morris i Jimmy Butler, te Nikola Jokić iz Nuggetsa kaženjeni su za svoj sukob i nasrtaje u ponedjeljak na utakmici...

Incident na utakmici Miami Heata i Denver Nuggetsa između Nikole Jokića i Markieffa Morrisa dobio je svoj epilog i posljedice u obliku kazni za aktere.

Na utakmici s ponedjeljka na utorak je Morris napravio nesportski prekršaj na Jokiću nakon što mu je "ušao" u rebra, a Jokić je nakon toga s leđa gurnuo Morrisa i srušio ga na pod, nakon čega je nastala gužva.

Sve je ipak riješeno uz verbalne okršaje i bez eskalacije, a Jokić je za svoj prekršaj dobio jednu utakmicu suspenzije, dok je Morris dobio standardnu kaznu za nesportski prekršaj od 50 tisuća dolara.

Kažnjen je i Morrisov suigrač iz Heata Jimmy Butler koji je za "potpirivanje sukoba" dobio 30 tisuća dolara kazne. Morris i Jokić isključeni su iz igre, a Heat je objavio kako je Morris ozlijedio vrat u okršaju.

Sukob se nakon toga nastavio i na društvenim mrežama gdje su se javila Jokićeva braća, ali sam igrač je na konferenciji za medije smirio strasti te je priznao kako se "osjeća loše, bio je to glup potez."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!