Nogomet

Tomić: 'Veselila me ozbiljnost ekipe, oni koji igraju manje su pokazali želju'

Matej Kačan • subota, 13.11.2021.
Tomić: 'Veselila me ozbiljnost ekipe, oni koji igraju manje su pokazali želju'
Foto: Pixsell

Rijeka je vrlo uspješno prošla kroz Posavinu u osmini finala Kupa, a zadovoljan izvedbom nakon susreta bio je i trener Goran Tomić...

Trener Rijeke Goran Tomić mogao je biti vrlo zadovoljan s odrađenim za vrijeme reprezentativne pauze. Rijeka je to vrijeme iskoristila za susret osmine finala SuperSport Hrvatskog kupa te je svladala Oriolik s visokih 6:0.

"U ovakvim utakmicama uvijek tražimo maksimalnu ozbiljnost. Trebalo je neko vrijeme dok smo zabili prvi gol, iako smo imali nekoliko prilika. U drugom dijelu smo se raspucali i mirno priveli utakmicu kraju. Veselila me ozbiljnost ekipe do kraja utakmice", poručio je Tomić.

Iako bi bilo bolje za Rijeku da je gol pao rano, dobro je i to što je domaćine "presjeklo" pred sam kraj prvog poluvremena pa nisu u pozitivnom duhu išli u svlačionicu.

"U ovakvim utakmicama morate što prije postići gol, no oni su se dobro branili, mi smo se mučili, lopta je sporo išla. Trebao nam je taj gol, zabili smo ga u pravom trenutku i drugo poluvrijeme smo odigrali jako dobro."

Bila je ovo i prilika za one koji igraju manje pa je cijela momčad razigrana prije nastavka obveza u ligi nakon reprezentativne stanke.

"Igrači koji su manje igrali dobili su potrebnu minutažu. Vidjelo se na njima želja i motiv da to odrade na dobar način", zaključio je trener Rijeke.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!