Rukomet

Halil Jaganjac pet sekundi prije kraja srušio La Rioju

Branimir Korać • srijeda, 24.11.2021.
Halil Jaganjac pet sekundi prije kraja srušio La Rioju
Foto: Pixsell

Rukometaši Nexea upisali su novu pobjedu u Europskoj ligi. U Našicama je gostovala španjolska La Rioja, a Nexe je slavio s 31:30 golom Halila Jaganjca pet sekundi prije kraja...

Još jedna uzbudljiva utakmica za Nexe u Europskoj ligi i nova pobjeda. U prvom kolu svladan je u gostima Aix golom u zadnjim sekundama, a sada i u Našicama La Rioja.

Španjolci su se pokazali kao dosta neugodan protivnik, do zadnjih trenutaka bili su u igri za bodove, ali domaćin je ipak odnio pobjedu.

Nije išlo sve idealno za domaćina koji je već u prvom dijelu bio u zaostatku i tri gola, ali u završnici prvog poluvremena Luka Moslavac i Dorian Markušić smanjili su na 15:14 što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom dijelu gosti su ponovno otišli na tri gola prednosti i nisu ispuštali vodstvo sve do zadnjih deset minuta.

U 50. minuti La Rioja je vodila 25:22, no nakon toga Nexe radi seriju 4:0 i uz tri gola Vejina i jedan Jaganjca radi preokret.

Do kraja susreta nije bilo nikakvih odvajanja, La Rioja je u još dva navrata stigla do vodstva, ali završnica je pripala domaćinu.

Dvije minute prije kraja Angel Rivero zabija za 30:29 da bi vrlo brzo na drugoj strani Vejin izjednačio.

U zadnjoj minuti Kuzmanović brani pokušaj Norisa Rivera, a pet sekundi prije kraja Jaganjac zabija za pobjedu. Imali su gosti minutu odmora i pokušaj sa sirenom, ali nisu zabili.

Kod Nexea Jaganjac je zabio devet golova, a Vejin osam, a na drugoj strani Agustin Casado zabio je devet golova, a Jorge Perez sedam.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!