Rukomet

Problemi uoči Brazila: Ćamila Mičijević zaradila ozljedu na treningu!

Branimir Korać • srijeda, 01.12.2021.
Problemi uoči Brazila: Ćamila Mičijević zaradila ozljedu na treningu!
Foto: Pixsell

Loše vijesti dolaze iz Španjolske neposredno prije početka Svjetskog prvenstva rukometašica. Jedan od glavnih aduta Nenada Šoštarića, Ćamila Mičijević, zaradila je ozljedu na treningu i njen nastup protiv Brazila je pod upitnikom...

Hrvatska rukometna reprezentacija odrađuje zadnje pripreme uoči prvog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a na jutarnjem treningu dan uoči utakmice ozljedu je zaradila Ćamila Mičijević..

SP na RTL 2

Utakmice hrvatske reprezentacije možete pratiti u izravnim prijenosima na RTL 2. Raspored nastupa:

2. prosinca: Hrvatska - Brazil 18:00
4. prosinca: Paragvaj - Hrvatska 18:00
6. prosinca: Hrvatska - Japan 20:30

Studijske emisije uoči susreta protiv Brazila i Paragvaja počinju od 17:20 sati, a uoči dvoboja protiv Japana u 20:00 sati.

Mičijević je nezgodno nagazila na nogu Ane Turk i pala na parket, nastao je muk u dvorani i odmah su se oko nje okupili fizioterapeut i liječnik reprezentacije. Nakon što su skinuli tenisicu, vidjeli su da je riječ o zglobu desne noge, u suzama je iznesena s terena, legla pokraj klupe i dobila led na nogu.

Na poslijepodnevni trening je došetala i 15-ak minuta kasnije zaputila se u bolnicu na magnetsku rezonanciju koja će dati odgovor o koliko teškoj je ozljedi riječ i hoće li Ćamila morati pauzirati. Hrvatska reprezentativka za RTL je izjavila kako vjeruje da nije ništa strašno, ali nastup protiv Brazila je pod upitnikom.

Unatoč ovoj ozljedi koja možda Ćamilu ostavlja bez nastupa protiv Brazila, atmosfera u reprezentaciji je i dalje sjajna, reprezentativke su bodrile Mičijević i stale su uz nju.

Hrvatska sutra od 18 sati igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, protivnik je Brazil, a nakon toga slijede dvoboji dva dana kasnije protiv Paragvaja i još dva dana kasnije protiv Japana.

FOTO: Srećko Niketić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!