Košarka

Nedavno aktivirani Irving već u izolaciji, u protokolima završio i Durant

Matej Kačan • subota, 18.12.2021.
Nedavno aktivirani Irving već u izolaciji, u protokolima završio i Durant

Zvijezda Brooklyn Netsa, kontroverzni Kyrie Irving završio je u izolaciji samo dan nakon što je objavljeno da ga Netsi ipak priključuju momčadi...

Brooklyn Netsi nastavljaju imati ogromne probleme sa zaraženim i izoliranim igračima uslijed povećanog broja koronavirusom pogođenih osoba u NBA ligi.

Netsi su zbog "manjka ljudstva" i opterećenja za najveće zvijezde nedavno aktivirali Kyrieja Irvinga koji je početkom sezone udaljen od momčadi dok se ne cijepi, ali još neko vrijeme neće računati na njegove usluge.

Naime, samo dan nakon aktivacije je i Irving završio u protokolima, tj. u izolaciji, a isto je zadesilo i Kevina Duranta. Irving je udaljen od momčadi jer kao necijepljeni igrač ne bi mogao igrati domaće utakmice zbog mjera u New Yorku.

No, zbog pragmatičnosti je vraćen u momčad za gostujuće utakmice, ali odmah je završio u protokolima. Oni za necijepljene igrače nalažu pet dana negativnih testova u nizu, dok je za cijepljene taj uvjet smanjen na dva dana.

Netsi u nedjelju imaju utakmicu protiv Orlanda, a onda odmah dan kasnije protiv Denver Nuggetsa, a ostaje pitanje u kakvom će sastavu izaći na teren, ako se to uopće i dogodi usprkos nastojanjima cijele lige da odgoda utakmica više ne bude.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!