Košarka

Hawksi bez Younga glatko poraženi u New Yorku, triple-double Kembe Walkera

Branimir Korać • subota, 25.12.2021.
Hawksi bez Younga glatko poraženi u New Yorku, triple-double Kembe Walkera

U prvom susretu božićnog dijela programa u NBA ligi, New York Knicksi upisali su pobjedu u svojoj dvorani protiv Atlanta Hawksa sa 101:87...

Tradicionalni program na Božić u NBA ligi otvorili su New York Knicksi i Atlanta Hawksi. I jedni i drugi oslabljeni zbog zaraze koronavirusom unutar momčadi, ali to je ostavilo više traga na Hawksima koji su bili bez prve zvijezde Traea Younga, Kevina Huertera, Loua Williamsa, Danila Gallinarija, no vratio se barem Clint Capela koji je odradio skoro 30 minuta.

Knicksi su od početka susreta imali kontrolu, rano su stekli prednost i bez problema je podržavali. Hawksi nisu bili u dobrom izdanju, u svojoj prvoj utakmici na Božić još od 1989. godine krenuli su sa zaostatkom 19:3 i nisu se u potpunosti oporavili.

U drugom dijelu prednost Knicksa prešla je i granicu od 20 poena te je bilo samo pitanje konačnog rezultata, a završilo je 101:87 za domaćina.

Julius Randle upisao je 25 poena i 12 skokova, po 15 poena dodali su Evan Fournier i Quentin Grimes dok je Kemba Walker završio s deset poena, 12 asistencija i deset skokova.

Kod Hawksa po 20 poena upisali su John Collins (osam skokova) i Delon Wright.

NBA:
New York Knicks - Atlanta Hawks 101:87

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!