Košarka

Harden: 'Irvingov povratak bit će ogromna stvar za nas'

Matej Kačan • nedjelja, 26.12.2021.
Harden: 'Irvingov povratak bit će ogromna stvar za nas'

Zvijezda Brooklyn Netsa James Harden nakon pobjede na Božić je kazao kako se raduje povratku Kyrieja Irvinga koji će sigurno biti ogromna pomoć cijeloj ekipi...

Nakon što je objavljeno kako se Kyrie Irving vraća u momčad Brooklyn Netsa, on je završio u protokolima sigurnosti NBA lige pa je povratak prolongiran, a mogao bi se dogoditi 17. siječnja.

U međuvremenu su Netsi za Božić bez Irvinga, ali i Kevina Duranta svladali LA Lakerse, a ključnu ulogu odigrao je James Harden koji je tek izašao iz protokola.

Irving će s vratiti samo za gostujuće utakmice jer kao necijepljena osoba ne može u Brooklynovu dvoranu, ali Harden je nakon pobjede nad Lakersima kazao da će i to biti velika pomoć Netsima.

"Svi znamo koliko je Kyrie specijalan talent i koliko znači cijeloj ovoj organizaciji i momčadi. Biti uz njega, pa čak i samo za gostovanja će biti ogromna stvar za nas. Očito je da će nam svima olakšati posao", rekao je.

Podsjetimo, Netsi su isprva odbili dati Irvingu da bude u momčadi dok ne bude mogao participirati u punom obujmu, ali su uslijed velikih izostanaka i opterećenja za zvijezde promijenili odluku.

Irving je prošle sezone u 54 utakmice bilježio 26.9 poena, 4.8 skokova i šest asistencija i svakako će biti ogroman dodatak Netsima premda će mu trebati vremena za ulazak u formu, ali se Brooklyn uz sve probleme drži na vrhu Istoka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!