Rukomet

Horvat: 'Gledamo da svaki trening bude bolji od onog prethodnog'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.01.2022.
Horvat: 'Gledamo da svaki trening bude bolji od onog prethodnog'

Hrvatska rukometna reprezentacija nalazi se u Osijeku gdje se priprema za Europsko prvenstvo. Izbornik Horvat zadovoljan je stanjem u reprezentaciji...

Izbornik Hrvoje Horvat u Osijeku je uključio u rad i igrače iz njemačkog prvenstva koji su se ranije priključili. Radi se dobro i nada se da neće biti ozljeda.

"Igrači iz Njemačke imali su duži odmor, nisu bili s nama pa su sada u dodatnom opterećenju jer trebaju pohvatati sve što smo dosad radili. Trenira se, svi dečki dobro rade i nadam se da ćemo ostati u ovom sastavu i do početka Eura."

Horvat ističe kako je cilj napredovati iz treninga u trening i da do početka Prvenstva i prve utakmice u Szegedu sve sjedne na svoje mjesto.

"Idemo korak po korak, kroz svaki trening sve se dobro analizira, pokušavamo popraviti neke stvari još iz utakmice sa Slovenijom koje nisu bile dobre. Gledamo da svaki trening bude bolji od onog prethodnog, da svakim danom budemo sve bolji i bolji. Tako ćemo gledati i na utakmicu s BiH, zanima nas primarno naša igra, imat ćemo jedan dan za korekciju pa onda utakmicu s Rusijom pa ostaje tri dana do Prvenstva i sve stvari dotad moraju sjesti na svoje mjesto."

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!