Rukomet

Prva promjena: Šebetić zaradio ozljedu, Horvat pozvao Ivića

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 03.01.2022.
Prva promjena: Šebetić zaradio ozljedu, Horvat pozvao Ivića
Foto: Pixsell

Hrvatska se nalazi na pripremama u Osijeku gdje slaže igru i taktiku za predstojeće Prvenstvo, a dogodio se i prvi problem s ozljedom. Luka Šebetić zaradio je ozljedu na treningu pa je umjesto njega pozvan Šime Ivić...

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat prisiljen je na promjenu u rosteru reprezentacije. Luka Šebetić zaradio je ozljedu zbog koje neće moći putovati na Europsko prvenstvo u Mađarsku.

Hrvatski rukometni savez izvijestio je kako je Šebetić zaradio ozljedu nakon čega je izbornik bio prisiljen na promjenu.

"Nakon ozljede koju je zadobio na treningu, magnetska rezonanca pokazala je parcijalnu rupturu aduktora na lijevoj nozi Luke Šebetića. Predviđeni oporavak je u trajanju od četiri do šest tjedana. Stoga, Luka Šebetić mora napustiti pripreme reprezentacije, a umjesto njega na poziciji desnog vanjskog, u momčad ulazi Šime Ivić", stoji u priopćenju.

Šebetić je odradio dosadašnji dio priprema s reprezentacijom, nastupio je i u dvoboju protiv Slovenije kao starter na desnoj strani te se očekivalo da će na Europskom prvenstvu odmarati Ivana Martinovića.

Njegovu ulogu preuzima Šime Ivić koji je kao i ostali "Nijemci" bio u pogonu u klubu sve do prije tjedan dana i sada se priključuje reprezentaciji.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!