Rukomet

Još jedan pozitivan kod Francuza, u Mađarsku dolaze bez pripremnih utakmica

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.01.2022.
Još jedan pozitivan kod Francuza, u Mađarsku dolaze bez pripremnih utakmica
Foto: Pixsell

Nastavljaju se muke za Francusku koja se pokušava pripremiti za nastup na Europskom prvenstvu. Situacija s koronavirusom i ozljedama nije nimalo ugodna...

Guillaume Gille je u velikim problemima i pokušava maksimalno koliko je moguće u ovoj situaciji pripremiti reprezentaciju za ono što je čeka u Mađarskoj.

Još uvijek su četvorica igrača pozitivna na testiranju na koronavirus, riječ je o Hugu Descatu, Nikoli Karabatiću, Aymericu Minneu i Dylanu Nahiju koji se ne mogu uključiti u rad sve dok ne dobiju negativan test.

Umjesto ozlijeđenog Luke Karabatića, Gille je pozvao perspektivnog pivota Nantesa Thea Monara, ali on se nije mogao priključiti ostatku reprezentacije jer je i on bio pozitivan na testiranju na koronavirus.

Dodatni problem je i neizvjesnost oko Vincenta Gerarda koji zbog obiteljske situacije još uvijek nije siguran za nastup na Euru. Od vratara tu su još Bonnefoi, Desbonnet i povratnik nakon ozljede Pardin.

Kada sve ide krivim smjerom, onda je to teško zaustaviti pa su Francuzi tako ostali i bez jedinih provjera uoči Eura. Naime trebali su odigrati dvije pripremne utakmice protiv Egipta, ali Egipatski rukometni savez objavio je kako su one otkazane.

Puno previše problema imaju Francuzi uoči dolaska u Mađarsku gdje će otvoriti nastup susretom protiv Hrvatske.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!