Košarka

Ingles prvi igrač Jazza u protokolima, Bogdanović ima problema s prstom

HINA, Matej Kačan • srijeda, 05.01.2022.
Ingles prvi igrač Jazza u protokolima, Bogdanović ima problema s prstom

Posljednji bastion NBA lige bez zaraženih koronavirusom, momčad Utah Jazza ipak je pokleknula pred virusom. Prvi košarkaš Jazza koji je završio u protokolima je Australac Joe Ingles...

Koronavirus se uvukao i u momčad Utah Jazza, za koju nastupa i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, pa je tako branič tog sastava, iskusni Australac Joe Ingles morao u sigurnosni protokol NBA lige.

Jazz je do utorka bio jedini klub u NBA ligi koji nije imao niti jednog igrača u protokolima ove sezone, no već nakon prve od pet uzastopnih gostujućih utakmica koje im slijede u nizu, 115:104 pobjede protiv New Orleans Pelicansa, to se promijenilo.

Zasad je u protokolu samo Ingles, no sastav Jazza ima velikih problema s brojnim ozljedama uoči gostovanja kod Denver Nuggetsa u srijedu, pa je tako upitan i nastup Bogdanovića zbog istegnuća prsta na ruci.

Problema s ozljedama imaju i Rudy Gobert (rame), Hassan Whiteside (potres mozga), Udoka Azubuike (gležanj), Royce O'Neale (koljeno), dok bolove u leđima osjećaju Donovan Mitchell i Jordan Clarkson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!