Nogomet

Nakon odlaska iz Željezničara, Ivković postao sportski direktor Borca

Branimir Korać, HINA • utorak, 11.01.2022.
Nakon odlaska iz Željezničara, Ivković postao sportski direktor Borca
Foto: Pixsell

Tomislav Ivković nije dugo bio bez angažmana. Nakon što je napustio klupu Željezničara, preuzeo je funkciju sportskog direktora Borca iz Banja Luke...

Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković imenovan je sportskim direktorom nogometnog kluba Borca iz Banja Luke nakon što je nedavno napustio klupu Željezničara.

Na predstavljanju u Banja Luci gdje se priključio momčadi koja se nalazi na trećem mjestu nogometne Premijer lige BiH Ivković je potvrdio kako su razgovori s vodstvom Borca trajali dok se još uvijek bio angažiran kao trener Željezničara iz Sarajeva kojega je napustio nakon pola godine angažmana.

"Razgovori su trajali skoro mjesec dana nakon čega sam došao do zaključka kako je ovo jedan veliki izazov za mene kao čovjeka, ali i kao nogometnog stručnjaka", rekao je Ivković. On je istaknuo kako nitko od igrača ili vodstva neće moći biti iznad kluba, te je izrazio očekivanje da će se igračima osigurati najbolji uvjeti za rad.

Momčad Borca je prošle godine bila nogometni prvak Bosne i Hercegovine, a jesenski dio sezone su nakon nastupa u Europi započeli loše da bi se u nastavku ipak uspjeli oporaviti i završiti na trećem mjestu s 30 osvojenih bodova iz 19 odigranih susreta.

FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!