Tenis

Direktor Australian Opena: 'Vjerujem da će Đoković igrati turnir sljedeće sezone'

Matej Kačan • nedjelja, 23.01.2022.
Direktor Australian Opena: 'Vjerujem da će Đoković igrati turnir sljedeće sezone'

Direktor Australian Opena Craig Tiley kazao je kako vjeruje da će se Đoković vratiti naprvi Grand Slam sljedeće sezone usprkos svemu što se događalo posljednjih dana...

Premda je bio centar velike kontroverze po dolasku u Australiju, a na kraju je i deportiran, Novak Đoković možda nije završio s Australian Openom. Direktor turnira uvjeren je da će se srpski tenisač vratiti na turnir.

"Vjerujem da će igrati na Australian Openu sljedeće sezone. Naravno da prvo mora odigrati ovu sezonu, ali mislim da mu je to namjera. Na kraju dana, najbolji je igrač svijeta i stvarno voli Australian Open", kazao je Craig Tiley.

Na cjelokupnu situaciju osvrnuo se i Đokovićev trener Marian Vajda koji vjeruje da će sve ostaviti traga na Novaku, ali i da je on toliki karakter da to može prebroditi.

"Ne mogu ni zamisliti kako se sa svime nosio. To mora biti velika patnja. Ponizno se nosio sa svim mjerama, ali to što su mu napravili mora ostaviti traga, jasno je da ga je mentalno pogodilo. Boljet će ga dugo i bit će mu teško to izbaciti iz glave. No, dobro ga poznajem i znam da je jak, odlučan i nije rekao svoju zadnju u tenisu. Morao sam se smiriti, nije mi bilo jasno zašto mu to rade. Bila je to nezdrava i nepoštena odluka donesena pod pretpostavkom da će Novak napraviti ili utjecati na nešto što se još nije dogodilo", rekao je Vajda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!