Tenis

Gojo nije iskoristio meč loptu na početku kvalifikacija u Puneu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.01.2022.
Gojo nije iskoristio meč loptu na početku kvalifikacija u Puneu
Foto: Pixsell

Borna Gojo nije prošao prvu prepreku u kvalifikacijama ATP turnira u Puneu. U kvalifikacije je uskočio u zadnji trenutak kao rezerva i upisao tijesan poraz od Kimmera Coppejansa...

Borna Gojo dobio je priliku za nastup u kvalifikacijama turnira u Puneu, ali nije uspio preskočiti prvog protivnika iako je imao lijepu priliku za to.

Belgijac Kimmer Coppejansa u trećem setu suočio se s meč loptom, ali Gojo to nije iskoristio i na kraju je poražen s 9:7 u tie-breaku.

Prvi set dobio je Gojo bez problema sa 6:3, napravio je break odmah na početku meča, poveo s 3:0 i do kraja seta čuvao stečenu prednost.

U drugom setu Coppejans je napravio istu stvar, također je poveo s 3:0, a nakon što Gojo kod 3:1 nije iskoristio dvije break lopte, još jednom je izgubio servis, a zatim i set sa 6:1.

U trećem setu nije bilo breakova i odluka je pala u 13. igri. Tu je prvo Coppejans došao do meč lopte pa je Gojo okrenuo na 7:6, no nije iskoristio tu priliku i Belgijac novim preokretom s 9:7 ide u drugo kolo kvalifikacija.

ATP Pune, kvalifikacije, prvo kolo:
Kimmer Coppejans (Belgija) - Borna Gojo (Hrvatska, alt) 3:6, 6:1, 7:6(7)

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!