Košarka

Vrlo dobar nastup Bogdanovića u preokretu Jazza protiv Knicksa

Branimir Korać • utorak, 08.02.2022.
Vrlo dobar nastup Bogdanovića u preokretu Jazza protiv Knicksa

U zadnjem noćašnjem susretu u NBA ligi Utah Jazz kod kuće bilježi novu pobjedu, ovaj put protiv New York Knicksa uz vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića...

Povratkom nakon ozljede Donovana Mitchella, Jazz je zaigrao bolje i počeo ponovno bilježiti pobjede. Noćas je upisao treću zaredom, a New York Knicksi idu u suprotnom smjeru i upisali su treći uzastopni poraz.

Knicksi nisu odigrali lošu utakmicu, stvarali su probleme Jazzu sve do završnice susreta kada je domaćin uspio doći do odvajanja s kojim je riješio pitanje pobjednika.

Još četiri minute prije kraja susreta Jazz je vodio s malih 98:97, kod 100:97 Knicksi su imali čak četiri napada za približavanje, pritom su promašili i dva vezana slobodna bacanja (Mitchell Robinson) da bi dvije i pol minute prije kraja Bojan Bogdanović zakucavanjem u kontri povisio na 102:97.

Prilikom tog zakucavanja Bogdanoviću je ponovno stradao prst lijeve ruke, koji je ionako pod bandažom, držao se za njega neko vrijeme, ali nije odlazio na klupu.

Ubrzo je Mitchell ubacio 2+1 i priči je bio kraj, Jazz se odvojio i Knicksi više nisu zaprijetili.

Mitchell je susret završio s 32 poena i sedam skokova dok je Bogdanović za 32 minute ubacio 20 poena (4/7 za dva, 2/7 za tri, 6/6 slobodna) uz četiri skoka.

Kod Knicksa Julius Randle ubacio je 30 poena uz šest skokova, RJ Barrett 23 poena uz sedam skokova, a Mitchell Robinson 19 poena uz 21 skok.

NBA:
Utah Jazz - New York Knicks 113:104

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!