Tenis

Gojo uspješno krenuo u drugi pokušaj u Bengaluru

Matej Kačan • utorak, 15.02.2022.
Gojo uspješno krenuo u drugi pokušaj u Bengaluru

Borna Gojo nastavlja dobar posao u Indiji. Nakon što mu je Bengaluru Challenger donio prvo finale karijere, na istom mjestu Gojo je slavio u prvom kolu drugog turnira...

Hrvatski tenisač Borna Gojo uživa u dobroj formi u indijskom Bengaluru. Nakon što je tu igrao prvo Challenger finale karijere, Gojo je ostao i odmah krenuo u drugi turnir na istom mjestu.

Poraz u finalu Gojo je brzo otresao sa sebe i prošao je prvo kolo novog turnira, a za suparnika je imao češkog kvalifikanta Dominika Palana, 747. na ATP ljestvici.

Znakovi umora vidjeli su se u prvom setu u kojem je Palan napravio break i uzeo ga sa 6:4, premda je Gojo pri kraju seta zaigrao bolje pa kod 5:4 propušta čak četiri break šanse za spas seta.

No, kad se zagrijao i zaigrao bolje Gojo je okrenuo pa u drugom setu otvara sjajno s 5:1, gubi tek jedan servis i dobiva sa 6:3, dok u trećem ima dvije break šanse kod 1:1.

Čeh je to spasio, ali Gojo radi break već za 3:2 i sigurno dovršava meč za 2-1 u setovima i drugo kolo. Tamo ga čeka Andrej Kuznjecov koji je u prvom kolu svladao petog nositelja Vita Koprivu.

Challenger Bengaluru, prvo kolo:
Borna Gojo (Hrvatska) - Dominik Palan (Češka, Q) 4:6, 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!