Nogomet

Klopp: 'Imam 55 godina i ne mogu razumjeti kako odrasla osoba može dovesti svijet u tu situaciju'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 28.02.2022.
Klopp: 'Imam 55 godina i ne mogu razumjeti kako odrasla osoba može dovesti svijet u tu situaciju'

Nakon drame u finalu Liga kupa protiv Chelseaja, Jürgen Klopp prokomentirao je situaciju u Ukrajini i poručio kako je ovo rat jednog lošeg čovjeka...

Kao i ostatak svijeta, Jürgen Klopp je šokiran događanjima u Ukrajini i postupanjem Rusije, konkretno njenog predsjednika.

"To mi je van svake pameti. Imam 54, skoro 55 godina i ne mogu razumjeti kako jedna odrasla osoba može cijeli svijet dovesti u takvu situaciju – posebno ljude u Ukrajini. Poznajem toliko Ukrajinaca i Rusa. Očito se ne radi o ljudima, to je rat jednog stvarno lošeg čovjeka."

POno što se traži je solidarnost i pomoć prema Ukrajini na sve moguće načine što svijet i pokušava.

"Moramo pokazati solidarnost. Kako je uvijek u mračnim vremenima, potrebni su vam trenuci u kojima možete razmišljati o nečemu. To je stvarno teško podnijeti, zadnja tri dana, ili kad god je počelo, svi smo stalno na telefonu. Moji bivši igrači vjerojatno su sada u ratu, ne znam točno jesu li se svi vratili u domovinu."

"Čini se da Putina ne možemo zaustaviti, ali mu barem možemo uzrokovati više problema nego što je očekivao. Možda to pomaže ljudima u Ukrajini."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!