Nogomet

Tuchel: 'Svaka odluka koju Roman donese je ispravna jer je to njegova odluka i njegov klub'

Branimir Korać • četvrtak, 03.03.2022.
Tuchel: 'Svaka odluka koju Roman donese je ispravna jer je to njegova odluka i njegov klub'

Jedna od vijesti dana u sportskom svijetu stigla je iz Londona gdje je potvrđeno kako Roman Abramovič prodaje Chelsea. Dogodilo se to netom prije Kup dvoboja protiv Lutona...

Thomas Tuchel je, naravno, saznao nešto ranije, ali niti on nije siguran što nosi budućnost i što može očekivati nakon ove objave o prodaji kkluba.

"To je velika vijest, pričekajmo da vidimo što će se dogoditi, nadamo se najboljem, vidjet ćemo što sutra donosi. Saznalo se prije utakmice, dečki su dosta razgovarali o tome."

"Svaka odluka koju donese je ispravna jer je to njegova odluka i njegov klub. Nije na meni da to komentiram."

Tuchel se nada kako u bliskoj budućnosti to neće dovesti do nekih problema, no svjestan je da će morati tražiti od igrača punu koncentraciju.

"Ne mogu znati odgovor na to pitanje. Što se tiče bliske budućnosti nadam se da neće imati nekog velikog utjecaja, možda se neće ništa promijeniti. Jasno mi je da je ovo velika priča i da će se puno govoriti o tome, ali mi ćemo pokušati što manje razmišljati o tome i nastaviti raditi svoj posao. Pokazali smo danas da to možemo i pokušat ćemo ponovno u subotu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!