Tenis

Čilić imao dvije meč lopte, Kecmanović ipak ide u treće kolo

Branimir Korać • nedjelja, 13.03.2022.
Čilić imao dvije meč lopte, Kecmanović ipak ide u treće kolo

Marin Čilić nije prošao prvu prepreku na turniru u Indian Wellsu. Zaustavio ga je Miomir Kecmanović koji je slavio u tri seta iako je Čilić imao dvije meč lopte u trećem setu...

Marin Čilić zaustavljen je odmah na početku puta u Indian Wellsu. Na turniru na kojem nikada nije igrao posebno dobro, poražen je već u drugom kolu od Miomira Kecmanovića.

Ponovno je Marin imao puno oscilacija, Kecmanović nije čak niti morao previše toga napraviti, Čilić je osvajao poene za obojicu, a na kraju je prokockao priliku za pobjedu.

U prvom setu Marin je igrao dobro do trenutka kada je servirao za set. Imao je break, vodio je 5:3, a onda na servisu za set slijede prvi problemi i Kecmanović se vraća. Set je otišao u 13. igru gdje je Marin loše krenuo, brzo ušao u zaostatak 4:0, ali uspio se vratio te preokretom s 9:7 uzeo tie-break.

U drugom setu Kecmanović je odmah poveo s 3:0 i do kraja seta nije ispuštao prednost iako je Marin u cijelom setu imao devet break prilika i nijednu nije iskoristio.

Odluka je pala u tie-breaku trećeg seta nakon što su obojica izdržali bez breakova u prvih 11 gemova. Čilić je u tie-breaku imao 6:4 i dvije meč lopte, ali tu je stao i Kecmanović s četiri uzastopna poena dolazi do pobjede.

Marin je imao samo 48 posto ubačaja prvog servisa i tu je trošio puno energije. U cijelom meču imao je 13 break lopti i iskoristio samo jednu.

Indian Wells, drugo kolo:
Miomir Kecmanović (Srbija) - Marin Čilić (Hrvatska, 24) 6:7(7), 6:3, 7:6(6)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!