Košarka

Sixersi pali kod kuće protiv Raptorsa, Jazz slavio i bez Bojana, Johnson srušio Warriorse

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.03.2022.
Sixersi pali kod kuće protiv Raptorsa, Jazz slavio i bez Bojana, Johnson srušio Warriorse

Noćašnji NBA program donio je poraze Sixersa i Warriorsa, ali i pobjede Jazza koji igra bez Bojana Bogdanovića i Phoenix Sunsa...

Philadelphia je podbacila na svom parketu protiv Toronto Raptorsa i upisala je poraz 93:88. Očekivalo se više od Sixersa, međutim nisu odradili dobru utakmicu, obrana gostiju limitirala ih je nakon prve dionice u kojoj je Philadelphia ubacila 37 poena. U naredne tri je ubacila ukupno 51 poen.

Pascal Siakam ubacio je 26 poena uz deset skokova dok je Precious Achiuwa dodao 21 poen. Kod Sixersa Embiid je ostao na 21 poenu i bio najefikasniji.

Podbacili su Nuggetsi koji su odigrali dosta lošu utakmicu protiv Boston Celticsa. Već na poluvremenu zaostajali su više od 20 poena razlike i u nastavku susreta Boston je rutinski održavao prednost.

Prema običaju jako dobar posao odrađivali su Jayson Tatum i Jaylen Brown koji su ubacili po 30 poena, a na drugoj strani usamljen je bio Nikola Jokić s 23 poena i osam skokova.

Jazz je i dalje bez Bojana Bogdanovića, ali svejedno pobjeđuje. Ovaj put slavio je kod Knicksa sa 108:93. Lagana pobjeda za Jazz koji je nešto lošije ušao u utakmicu, ali do poluvremena je vratio prednost na svoju stranu i više je nije ispuštao.

Donovan Mitchell vukao je s 36 poena i osam skokova dok je na drugoj strani RJ Barrett bio prvo ime s 24 poena i sedam skokova.

Golden State Warriorsi bez Stephena Curryja poraženi su kod kuće od San Antonio Spursa sa 108:110. U njegovom izostanku Klay Thompson ubacio je 24 poena, Jordan Poole 28, ali pobjeda je pripala Spursima ubačajem Keldona Johnsona u zadnjoj sekundi.

Sunsi su u produžetku izvukli pobjedu protiv Sacramento Kingsa sa 127:124 u susretu u kojem su domaćini odigrali jako dobro, imali prednost, ali na kraju su izvlačili produžetak. Tamo je Phoenix ipak bio bolji.

31 poen upisao je Devin Booker, a 28 na drugoj strani Davion Mitchell.

NBA:
Philadelphia 76ers - Toronto Raptors 88:93
Denver Nuggets - Boston Celtics 104:124
New York Knicks - Utah Jazz 93:108
Atlanta Hawks - New Orleans Pelicans 112:117
Orlando Magic - Oklahoma City Thunder 90:85
Houston Rockets - Memphis Grizzlies 98:122
Indiana Pacers - Portland Trail Blazers 129:98
Golden State Warriors - San Antonio Spurs 108:110
Sacramento Kings - Phoenix Suns 124:127 produžetak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!