Rukomet

Veliki povratak: Igor Vori nakon tri godine ponovno na parketu i to u Bundesligi!

Mihaela Bradovski • utorak, 22.03.2022.
Veliki povratak: Igor Vori nakon tri godine ponovno na parketu i to u Bundesligi!

Vijest koju nitko nije očekivao. Igor Vori odlučio je prihvatiti poziv za povratak na parket te je stavio potpis na ugovor do kraja sezone s uglednim Füchseom iz Berlina...

Kada je prije tri godine završio igračku karijeru, Igor Vori počeo se pripremati za nešto sasvim drugačije. Direktor hrvatske rukometne reprezentacije, kratko i trener PPD Zagreba, ali vjerojatno mu nije bili niti u primisli da bi se nakon tri godine pauze mogao vratiti i to u tako jaku konkurenciju.

Međutim Fühcse ima problema s ozljedama, ostao je bez Jochana Kocha i samo na Mijajlu Marseniću na poziciji pivota. Stefanu Kretzschmaru pao je na pamet Vori.

"Razmišljali smo kako bismo mogli nadoknaditi odsutnost Johana Kocha. Budući da je prijelazni rok zatvoren u veljači, dopušteni su samo igrači koji prethodno nisu imali ugovor ili nisu igrali. Izbor je naravno bio vrlo ograničen, razgovarao sam s nekim pivotima telefonom i Igor Vori je bio taj koji je odmah rekao da može pomoći do kraja sezone. Njegova je spremnost bila odlučujuća. Dobivamo vrlo iskusnog igrača koji može rasteretiti Mijajla Marsenića, dobivamo sjajnog igrača za zadatke koji su pred nama", poručio je Kretzschmar.

Vori je danas sletio u Berlin, a sutra će prvi put trenirati s momčadi. U četvrtak (19.05 sati) klub iz glavnog grada dočekuje TBV Lemgo Lippe u Max-Schmeling-Halleu te bi Vori trebao debitirati.

FOTO: Füchse Berlin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!