Nogomet

Argentinci glatko bolji od Venecuele u dvoboju bez imperativa

Matej Kačan • subota, 26.03.2022.
Argentinci glatko bolji od Venecuele u dvoboju bez imperativa

Novu pobjedu u svom nizu neporaženosti u kvalifikacijama za SP u Kataru ostvarila je Argentina koja je u Buenos Airesu glatko svladala Venecuelu...

Posljednji dvoboj pretposljednjeg kola južnoameričkih kvalifikacija za SP u Kataru odigran je na La Bomboneri u Buenos Airesu, a Argentina je lako svladala gostujuću Venecuelu.

Bio je ovo susret koji ni o čemu nije odlučivao. Argentinci su odavno osigurali Katar, dok se Venecuela ni pobjedom ne bi pomakla s posljednjeg mjesta pa su obje momčadi mogle opušteno ući u susret.

Više je to odgovaralo Argentincima koji su u prvom poluvremenu poveli pogotkom Nicolasa Gonzaleza na asistenciju Rodriga De Paula, a De Paul je u drugom poluvremenu dodao i još jednu asistenciju.

Druga je bila u 79. minuti za Angela Di Mariju koji je ušao u 70. i izdominirao završnicu. Igrač PSG-a prvo je zabio za 2:0, a tri minute kasnije asistirao Leu Messiju za konačni rezultat.

Argentinci do kraja imaju odigrati susret posljednjeg kola s Ekvadorom te zaostali dvoboj s Brazilom, onaj prekinuti, dok Venecuela, iako zadnja, ima šansu krojiti sudbine putnika na SP jer oduzimanjem bodova Kolumbiji može izbiti svaku šansu Kolumbijcima.

Kvalifikacije za SP, Južna Amerika, 17. kolo:
Argentina - Venecuela 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!