Ostali sportovi

Mateša izrazio sućut obitelji Podgorelec: 'Energija i sportski duh ostat će nenadmašan ideal'

HINA, Matej Kačan • nedjelja, 27.03.2022.
Mateša izrazio sućut obitelji Podgorelec: 'Energija i sportski duh ostat će nenadmašan ideal'
Foto: Pixsell

Nakon što je u 88. godini preminuo jedan od osnivača i prvi tajnik HOO-a Slavko Podgorelec, sućut obitelji izrazio je i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša...

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač uputili su, nakon što je jučer u 88. godini i života preminuo prvi glavni tajnik HOO-a Slavko Podgorelec, izraze najdublje sućuti članovima njegove obitelji te rodbini i prijateljima.

"Dragi Sonja, Margarita i Saša, poštovana obitelji Podgorelec,

s velikom tugom primili smo vijest o odlasku vašeg i našeg Slaveka, čiji se životni put trajno povezao s Hrvatskim olimpijskim odborom, jer ne samo da je sudjelovao u njegovu utemeljenju, nego ga je u procesu ustrojavanja umnogome kreirao i učinio funkcionalnim. Upravo će kreativna energija i sportski duh Slavka Podgorelca ostati nenadmašni ideal u sportskom dužnosništvu, a sjećanje na njega zauvijek će odzvanjati u izričaju: prvi glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora.

U ime hrvatske olimpijske obitelji i osobno ime primite izraze najdublje sućuti!", navodi se u izrazima sućuti upućenima obitelji Podgorelec.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!