Ostali sportovi

Mario Teppert najavio 22. kolo: 'Mladost će osigurati prvo mjesto, favoriti smo protiv Siska'

Sportnet • utorak, 29.03.2022.
Mario Teppert najavio 22. kolo: 'Mladost će osigurati prvo mjesto, favoriti smo protiv Siska'

Trener odbojkaša Murse Mario Teppert najavio je 22. kolo Superlige. Trener očekuje pobjede svoje ekipe, kao i Mladosti na vrhu lige...

Prvoligaška karavana stigla je do kraja regularnog dijela. Tijekom današnjeg popodneva na rasporedu je posljednje, 22. kolo Superlige odbojkaša nakon kojeg će se znati konačni poredak, te poslije kojeg će se u travnju odigrati play-off. Mario Teppert, trener odbojkaša Murse Osijek, uoči posljednjeg kola ovako prognozira susrete:

RIJEKA – MLADOST, utorak, 29. ožujka u 18.30 sati

"Iako je Rijeka vrlo dobra momčad koja je pokazala da su se jako podigli povratkom Sandra Dukića, mislim da je Mladost tu definitivni favorit i da će pobjedom osigurati prvu poziciju za doigravanje."

KITRO VARAŽDIN – SPLIT, utorak, 29. ožujka u 19.15 sati

"Da su neke druge okolnosti ovo bi bio svojevrsni derbi i puno zanimljivija utakmica nego što to izgleda iz današnje perspektive. Varaždinci su osigurali četvrtu poziciju pred play off, no siguran sam da se neće opustiti niti protiv Splita koji više nema tih ambicija, pogotovo ne kod kuće pred svojom publikom."

MARSONIA – GORICA, utorak, 29. ožujka u 18.30 sati

"Ovo je po meni možda i najzanimljivija utakmica posljednjeg kola i svakako najneizvjesnija. Marsonia ima mladu momčad, osigurali su opstanak i igraju doma, ali Gorica će možda baš u tom posljednjem kolu pokušati uzeti prvu pobjedu u superligaškom društvu. Blagu prednost dajem domaćinu."

ROVINJ - RIBOLA KAŠTELA, utorak, 29. ožujka u 19.00 sati

"Kaštelani su svakako favoriti u ovoj utakmici, no s druge strane neće im biti baš lako jer Rovinj je neugodna momčad, pogotovo kada igraju kod kuće. No, obzirom da su oni svoje već napravili u Superligi, pitanje je zapravo motivacije za susret."

ZADAR – CENTROMETAL, utorak, 29. ožujka u 20.00 sati

"Centrometal je kvalitetnija momčad, no u posljednje vrijeme imaju problema s ozljedama i bolestima, tako da to može na kraju ispasti neizvjesna utakmica. Zadrani imaju mladi sastav koji može pružiti jaki otpor favoriziranim gostima."

MURSA OSIJEK – SISAK, subota, 2. travnja

"Na zamolbu Siska prebacili smo utakmicu za subotu. Favoriti smo, ne bježimo od toga, bez obzira što je Sisak kvalitetan sastav koji je u posljednjem kolu i Mladosti uzeo set. Sve to nam je upozorenje da se ne smijemo opustiti, već osigurati još jednu pobjedu i mirno ući u play off."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!