Nogomet

Barišić: 'Drago mi je zbog preokreta, uvijek je bolje kada pobijediš'

Branimir Korać • utorak, 29.03.2022.
Barišić: 'Drago mi je zbog preokreta, uvijek je bolje kada pobijediš'
Foto: Pixsell

Borna Barišić dva puta sjajno je zaprijetio vratima Vucova, ali nije uspio doći do pogotka. Ipak, Hrvatska je preokretom svladala Bugarsku s 2:1...

Bugari su iz jedne kontre šokirali Hrvatsku, ali u zadnjih 15 minuta Hrvatska je ipak s dva gola došla do preokreta i pobjede.

"Drago mi je što smo na kraju uspjeli okrenuti, iako su prijateljske utakmice boriš se i ljepše je kada pobijediš. Što se tiče same utakmice, spletom okolnosti i crvenih kartona morali smo promijeniti sustav pa možda nismo na kraju uvježbali ono što smo toliko i htjeli. Međutim prilagodili smo se, uspjeli smo zabiti i ta dva gola te nam je drago radi toga", kaže Borna Barišić.

Barišić je prije bio prvi izbor na lijevom boku, a sada je nekako pao u drugi plan.

"Normalno je da je jaka konkurencija u ovakvoj reprezentaciji i s ovakvim imenima, naravno da je jaka konkurencija na svakoj poziciji. Međutim svi mi ćemo se boriti za svoju poziciju, a izbornik će na kraju odlučiti."

Uoči ždrijeba nema posebnih želja.

"Nemam nikakvih osobnih želja, bit će kako nam dragi Bog da. Spremni smo, ovo je bio odličan put koji nam je svima dobro došao da se bolje upoznamo te da isprobamo neke stvari."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!