Rukomet

Horvat: 'Plan nam je da odigramo slično kao što smo odigrali u Finskoj'

Mihaela Bradovski • petak, 15.04.2022.
Horvat: 'Plan nam je da odigramo slično kao što smo odigrali u Finskoj'

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra u Varaždinu igra uzvratni dvoboj protiv Finske u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo...

Hrvatska je pitanje prolaza već praktički riješila i sada preostaje potvrditi plasman na svhjetsku smotru u uzvratnom dvoboju protiv Finske u Varaždinu.

"Utakmica je bila zadovoljavajuća što govori i rezultat, vidjeli smo neke propuste u obrambenom dijelu koje moramo popraviti. Mislim da i tranzicija prema naprijed može biti još bolja i konkretnija. Koristimo ove dane da bi se uigravali pa tako danas imamo dva treninga i ovo vrijeme koje provodimo ovdje nam je jako bitno jer nas neće biti do početka listopada u ovom sastavu. Koristimo svaku minutu da se analiziramo, treniramo i što kvalitetnije provedemo ovo vrijeme što smo zajedno". kaže Hrvoje Horvat.

Igrači su već umorni s obzirom na poodmaklo vrijeme sezone i na njima se taj umor svakako sjeti.

"Kraj sezone je, određeni umor se vidi kod igrača, svaka sezona ostavi traga, neki igraju više, a neki manje, ali uglavnom dolazi do zamora. Vodimo jako brigu o prevenciji i zato smo koristili minutažu na način na koji smo koristili. Bitno je da svatko dobije svoju rolu i odradi je, a da nitko ne uđe u crveno. To nam je plan i za sutra."

Zadatak u uzvratu je odigrati kao u prbvom susretu.

"Svaka utakmica nosi svoje i nema dvije iste utakmice. Nekakav plan nam je da odigramo slično kao što smo odigrali u Finskoj."

FOTO: HRS/Jozo Čabraja/kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!