Ostali sportovi

U Puli se održava 25. Otvoreno PH u paraatletici

Sportnet, Matej Kačan • petak, 22.04.2022.
U Puli se održava 25. Otvoreno PH u paraatletici

Val turnira ua Prvenstvo Hrvatske u različitim parasportovima zahvatio je i paraatletiku u kojoj će se Otvoreno PH održati ovog vikenda u puljskom Uljaniku...

U organizaciji Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom i atletskog kluba Spektar Pula, na stadionu SRC Veruda - Uljanik u Puli u subotu 23. i nedjelju 24. travnja bit će održano 25. Otvoreno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u paraatletici.

Na "Croatia Openu 2022." sudjelovat će 117 paraatletičara iz sedam zemalja (Hrvatska, Bosna Hercegovina, Bugarska, Češka, Crna Gora, Srbija, Slovenija).

U Puli će nastupiti i najuspješniji hrvatski paraatletičari i paraatletičarke među kojima su osvajači paraolimpijskih odličja iz Tokija, srebrni diskaši Ivan Katanušić i Velimir Šandor, brončani u bacanju kugle Deni Černi i brončana u skoku u dalj, trostruka osvajačica paraolimpijskih odličja, Mikela Ristoski.

Među prijavljenima su i aktualna europska prvakinja i rekorderka u bacanju kugle Ana Gradečak, europski prvak u bacanju kugle Miljenko Vučić, te europski prvak u skoku u dalj Zoran Talić.

Početak natjecanja je u subotu u 11:00 sati, a službeno otvaranje natjecanja predviđeno je u 11:30 sati. Natjecanje u nedjelju kreće od 10:00 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!