Nogomet

Liverpool slavi: Jürgen Klopp produžio vjernost Redsima!

Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.04.2022.
Liverpool slavi: Jürgen Klopp produžio vjernost Redsima!
Foto: EPA

Jürgen Klopp produžio je vjernost Liverpoolu do ljeta 2026. godine. Klopp i njegov stručni stožer bili su pod ugovorom do ljeta 2024., ali ta suradnja je produžena...

Sjajna vijest za sve navijače Liverpoola! Trener koji je transformirao Redse i od njih stvorio jednu od najaboljih europskih momčadi, Jürgen Klopp, potpisao je novi ugovor do ljeta 2026. godine.

Klopp i njegovi pomoćnici Pepijn Lijnders i Peter Krawietz postigli su dogovor s čelnicima Redsa i produžili vjernost.

"Ima toliko toga za voljeti na ovom mjestu. Znao sam ti prije nego što sam došao ovdje, a sada to znam još bolje. Kao i svaka zdrava veza, uvijek mora biti dvosmjerna ulica; morate biti pravi jedno za drugo. Osjećaj da smo potpuno ispravni jedno za drugo je ono što me je dovelo ovdje i to je razlog zašto sam ranije produžio. Ovaj put bilo je drugačije zbog dugog vremena koliko smo zajedno. Morao sam si postaviti pitanje: Je li ispravno za Liverpool da ostanem duže? Zajedno s moja dva pomoćnika, Pepom Lijndersom i Peteom Krawietzom, došli smo do zaključka da je odgovor - da!", ističe Klopp.

Povijesni datum za Liverpool je 8. listopada 2015. godine kada je Klopp stigao u klub i moguće je da će ovdje provesti i više od desetljeća. S Liverpoolom je osvojio titulu prvaka Engleske, Ligu prvaka, EFL kup, europski Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!