Košarka

Horford istaknuo ključni trenutak u pobjedi: 'Nešto se promijenilo kad se tako zabuljio u mene'

Matej Kačan • utorak, 10.05.2022.
Horford istaknuo ključni trenutak u pobjedi: 'Nešto se promijenilo kad se tako zabuljio u mene'
Foto: EPA

U vrlo zanimljivoj utakmici i preokretu Celticsa protiv Bucksa dominirao je Al Horford, a iskusni centar nakon susreta istaknuo je trenutak u kojem se njegova igra promijenila...

Iskusni centar Boston Celticsa Al Horford odigrao je jednu od najboljih partija sezone u preokretu i pobjedi svog Bostona nad Milwaukee Bucksima u četvrtoj utakmici druge runde doigravanja.

Boston je u trećoj dionici gubio i s 11 razlike, a Giannis Antetokounmpo je u jednom trenutku zakucao preko Horforda i reagirao tako što se "zabuljio" u njega i na trenutak zastao ne skidajući pogled.

Horford je nakon utakmice istaknuo da je to trenutak koji je prelomio sve njegovoj igri.

"Ne znam što mi je rekao, ali način na koji me gledao mi svakako nije odgovarao. U tom trenutku nešto u mojoj igri se preokrenulo", rekao je.

Horford je u četvrtoj dionici zabio 16 poena uz savršen šut iz igre, a poveo je i 10-0 seriju koja je završila mini osvetom - zakucavanjem preko Giannisa.

Iskusni centar na kraju je završio s 30 poena i osam skokova te je bio iskra preokreta koji je vratio Bostonu prednost domaćeg parketa u seriji.

FOTO: EPA/Justin Lane

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!