Košarka

Kerrov pomoćnik kandidat za trenera Lakersa, Warriorsi dali dopuštenje za intervju

Matej Kačan • četvrtak, 12.05.2022.
Kerrov pomoćnik kandidat za trenera Lakersa, Warriorsi dali dopuštenje za intervju

Pomoćni trener Golden State Warriorsa Kenny Atkinson kandidat je za novog trenera LA Lakersa, a Warriorsi su divizijskom rivalu već dali dopuštenje da odradi razgovor za posao...

Los Angeles Lakersi i dalje vrše potragu za svojim novim glavnim trenerom, a čini se da bi mogli posegnuti za sličnim rješenjem kao i Sacramento Kingsi prije nekoliko dana - tražit će pomoćnika Stevea Kerra iz Warriorsa.

Kingsi su doveli Mikea Browna, dok bi Lakersi htjeli obaviti razgovor za posao s Kennyjem Atkinsonom, za što su im Warriorsi već i dali dopuštenje, kako prenosi ESPN.

Za Atkinsonom vlada veliki interes jer navodno je ovaj stručnjak i vrlo jak kandidat za klupu Charlotte Hornetsa, a po svemu sudeći svakako će se vratiti na mjesto glavnog trenera na kojem je bio u Brooklyn Netsima od 2016. do 2020.

Atkinson je tad Netse odveo u jedno doigravanje, a sporazumno se razišao nakon četiri godine i 118-190 ukupnog omjera na klupi kroz turbulentno razdoblje u kojem su Netsi prošli kroz izgradnju momčadi da bi zvijezde Kevin Durant i Kyrie Irving u posljednjoj Atkinsonovoj sezoni bili van stroja.

Atkinson je imao i iskustva kao pomoćnik u Knicksima, Hawksima i Clippersima, a ove sezone on i Warriorsi rade jako dobar posao. U Lakersima bi mogao imati slično iskustvo kao u Netsima, s momčadi punom zvijezda koje su podložne ozljedama i kojima treba određena izgradnja momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!