Košarka

U oba mrska rivala: Mario Hezonja odlazi u Real Madrid

Matej Kačan • srijeda, 25.05.2022.
U oba mrska rivala: Mario Hezonja odlazi u Real Madrid

Čini se kako su sjajne ovosezonske partije u Uniksu priskrbile Mariju Hezonji veliki korak naprijed jer europski mediji redom navode kako je 27-godišnji Hrvat na pragu potpisa s Real Madridom...

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja trebao bi uskoro postati novi igrač Real Madrida. Kraljevski klub i krilni igrač dogovorili su dvogodišnju suradnju koja se samo treba potpisati, prenosi Eurohoops.

Eurohoops navodi da su informaciju potvrili španjolski izvori, a prvi su vijest donijeli tamšnji mediji. Hezonja bi se tako trebao vratiti u ACB ligu u kojoj je do odlaska u NBA branio boje Realovog mrskog rivala Barcelone.

Ovo će Hezonji biti osmi klub u karijeri, a treći od povratka iz NBA nakon Panathinaikosa i UNIKS Kazan gdje je ove sezone igrao sjajno pa je pokupio i nagradu za najkorisnijeg igrača VTB lige.

Do izbacivanja ruskih momčadi iz Eurolige je i tamo igrao sjajno pa je u 25 utakmica bilježio 14.2 poena, 6.1 skok i 1.8 asistenciju po utakmici, a trebao bi biti veliko pojačanje na krilu za Real koji je prošlog vikenda tijesno izgubio finale Eurolige.

27-godišnji Hrvat s Uniksom je ispao u polufinalu VTB lige, s 3-1 u seriji bolji je bio Zenit.

FOTO: VTB Liga/Tomasz Browarczyk (Zielona Gora)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!