Nogomet

Erlić: 'Izbornik mi je rekao da ću dobiti priliku, probat ću je iskoristiti najbolje što mogu'

Branimir Korać • srijeda, 01.06.2022.
Erlić: 'Izbornik mi je rekao da ću dobiti priliku, probat ću je iskoristiti najbolje što mogu'
Foto: FaH

Martin Erlić novo je lice u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, igrač Spezije koji iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj se uspješno borio sa sjajnim napadačima iz Serie A...

Poziv u reprezentaciju Erliću puno znači, bio je u krugu mlade reprezentacije, ali sada je dobio priliku i u A reprezentaciji. Prije nekog vremena, takvo što nije očekivao.

"Za mene je ovo veliki uspjeh što sam tu, a s izbornikom sam malo pričao prije treninga. Naravno, nakon dugo vremena sam se našao sa Šimom Vrsaljko, nismo se vidjeli već par godina od Sassuola tako da smo imali dosta toga za popričati. Sretan sam što sam ga opet susreo i to u reprezentaciji. Nisam se toliko nadao pozivu prije pet-šest godina, ali je napokon došao taj trenutak."

U Serie A je ove sezone igrao odlično, Spezia ne spada u vrh, obrana je bila pod pritiskom, ali tako je izrastao u još boljeg igrača.

"Iza mene je dobra sezona, ovo je šlag na tortu. Gledat ću da to iskoristim najbolje moguće. Izbornik mi je rekao da ću dobiti priliku, a ja ću biti spreman i gledati da to iskoristim najbolje što mogu."

Jedna od onih s kojima se susretao bit će na drugoj strani u Osijeku.

"U Serie A ima dosta dobrih napadača, sad ćemo se isto susresti s Arnautovićem, koji je top napadač, ali već sam se naviknuo."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!