Nogomet

Varane pokupio ozljedu i napustio francuski kamp prije Poljuda

Matej Kačan • nedjelja, 05.06.2022.
Varane pokupio ozljedu i napustio francuski kamp prije Poljuda
Foto: EPA

Iskusni francuski stoper Raphael Varane u susretu protiv Danske pokupio je ozljedu prepone te neće biti u konkurenciji za preostala tri susreta Lige nacija, pa tako ni za Hrvatsku na Poljudu...

Francuska reprezentacija bit će bez usluga važnog obrambenog igrača u ostalim utakmicama Lige nacija, pa tako i protiv Hrvatske na Poljudu. Kamp reprezentacije napustio je Raphael Varane.

Kako prenosi njegov klub Manchester United, Varane je nakon sat vremena igre u porazu od Danske osjetio bol u mišiću lijeve prepone te je napustio igru, a nakon pretraga i reprezentativnu akciju.

Varanea je u reprezentaciji zamijenio igrač Unitedovog najvećeg rivala Liverpoola, stoper Ibrahima Konate koji će tako biti u konkurenciji na Poljudu. To je Konateu prvi poziv u reprezentaciju nakon sjajne sezone.

"Raphael ima problemu mišiću iza prepone. Osjetio je bol i ići će na preglede", rekao je pomoćnik francuskog izbornika Guy Stephan.

Kao i Hrvatska, i Francuska je razočarala u prvom kolu Lige nacija porazom od Danske i na Poljudu će tražiti prvu pobjedu.

FOTO: EPA/Mohammed Badra

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!