Košarka

Aco kritizirao Cibonu i odgovorio Rađi: 'Moj odgovor su argumenti, za Nakića i Gnjidića se nije dobio ni euro'

Matej Kačan • četvrtak, 07.07.2022.
Aco kritizirao Cibonu i odgovorio Rađi: 'Moj odgovor su argumenti, za Nakića i Gnjidića se nije dobio ni euro'
Foto: FaH

Kritike Dina Rađe upućene Aci Petroviću i odlasci mladih igrača iz Cibone izmamili su novu reakciju Petrovića koji se opet javnosti obratio na društvenim mrežama...

Nastavlja se medijski rat i prepucavanje Ace Petrovića s aktualnim vodstvima Cibone i HKS-a. Nakon što ga je Dino Rađa u medijima prozvao da mu samo nedostaje pažnje i da samo kritizira bez svojih rezultata, Aco je odgovorio na svom Twitteru:

"Moj odgovor Rađi su argumenti. U šest godina srozana hrvatska košarka, propuštena dva SP, uzalud utrošenih tri milijuna eura za predolimpijski turnir u Splitu, loši odnosi s vodećim klubovima, rat s ABA ligom, potrošena četiri izbornika… Pogledaj se u ogledalo", nabrojao je Aco grijehe vodstva Saveza i Rađe.

Osim toga, odlazak Lovre Gnjidića i Tonija Nakića iz Cibone bio je povod za kritiku sadašnjem i bivšim vodstvima Cibone i podsjetnik na ranije argumente u nesavjesnom poslovanju kluba.

Naime, ovaj dvojac mladih igrača, kao i Danko Branković te Nathan Reuvers napustili su klub, a da Cibona nije dobila odštetu jer zbog neisplate plaća mogli su dobiti slobodne papire.

"I kad sam govorio o nesavjesnom poslovanju, mislio sam na ono što se desilo jučer i danas. Igrači pod ugovorom, Nakić i Gnjidić, odlaze bez da se za njih dobio jedan euro. I za to nitko ne odgovara", kaže Aco.

FOTO: HINA/Drio Grzelj

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!