Nogomet

Čačić: 'Dosta nas je poremetio izlazak Šutala, ali ne znam zašto nas hvata nervoza'

Branimir Korać • utorak, 19.07.2022.
Čačić: 'Dosta nas je poremetio izlazak Šutala, ali ne znam zašto nas hvata nervoza'
Foto: FaH

Dinamo je kiksao protiv Škupija, na Maksimiru je očekivao glatku pobjedu, a na kraju je remizirao 2:2. Modri su podbacili i moraju se čupati u Skoplju...

Ante Čačić nije imao razloga za zadovoljstvo. Dinamo nije igrao dobro, iako je imao više loptu u nogama i bio opasniji, ovakav nastup nije bio dovoljan za pobjedu niti protiv momčadi Škupijeve kvalitete.

"Rekao sam da neće biti lako, brzi su i čvrsti, ali primili smo dva jeftina gola. Dominirali smo u drugom dijelu, ali kada primiš ovakve golove teško je očekivati bolje. U prvom poluvremenu smo premalo toga napravili u 16 metara, u drugom dijelu bilo je i prilika. Igra se još jedna utakmica i sve je otvoreno, prednost je što se više ne računaju golovi u gostima. Imamo osam dana ispred sebe, pripremit ćemo se za uzvratnu utakmicu. Kvalitetniji smo od Škupija, ali previše smo griješili", odmah je poručio Čačić nakon susreta.

Čačić se ovaj put odlučio za Petkovića i Drmića od prve minute.

"Imali smo dva napadača s tim da se Petković vraćao, imali smo i dva bočna krilna igrača Špikića i Ivanušeca, a otvarali smo mogućnost da se pridodaje i Moharrami. Zabili su nam prvi gol iz prvog ulaska u 16 metara, na kraju i taj kiks drugi. Ne znam zašto nas hvata nervoza, to nam se dogodilo i protiv Lokomotive, ali imamo 90 minuta za popravak."

Izlazak Šutala poremetio je Modre.

"To nas je dosta poremetilo, bila je to neplanska izmjena, Šutalo je taj koji je miran u iznošenju lopte i odmah nakon tog izlaska smo imali crnu rupu od 10-15 minuta."

FOTO: HINA/Admir BULJUBAŠIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!