Nogomet

Jedan regionalni program ipak prenosi Škupi i Dinamo

Matej Kačan • ponedjeljak, 25.07.2022.
Jedan regionalni program ipak prenosi Škupi i Dinamo
Foto: FaH

Još se ne zna gdje će se oći u Hrvatskoj pratiti prijenos dvoboj Škupija i Dinama, ali dobre su vijesti da će u Makedoniji produkcije biti pa hrvatskim kućama preostaje samo otkupiti prijenos...

Nogometaši Dinama u utorak igraju uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka protiv Škupija, a gdje će Dinamovi navijači u Hrvatskoj moći pratiti taj prijenos, još se ne zna.

Prvi susret prenosila je državna televizija koja očito nije uspjela otkupiti prava na uzvrat ili to dosad nije bio moguće jer se vjerojatno nije ni znalo tko će produkcijski to realizirati u Makedoniji.

Ipak, jedna regionalna TV kuća pobrinula se za to pa će se prijenos moći pratiti na albanskom SuperSport 2 kanalu. Ostaje samo za vidjeti hoće li neka od domaćih TV kuća sad otkupiti prijenos kako bi se i u Hrvatskoj mogao pratiti uzvrat hrvatskog prvaka.

Škupi i Dinamo igraju u Skoplju na nacionalnom stadionu "Toše Proeski" jer Škupijev domaći stadion Čair ne zadovoljava UEFA potrebe za licencu najjačeg europskog natjecanja. Susret počinje u utorak u 21 sat.

FOTO: HINA/Admir Buljubašić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!