Nogomet

Bel sudi potencijalnim Hajdukovim protivnicima, Pajač u Trnavi

Matej Kačan • utorak, 02.08.2022.
Bel sudi potencijalnim Hajdukovim protivnicima, Pajač u Trnavi
Foto: Daniel Kasap/HINA

Sudac Dario Bel i njegova ekipa te delegat Alojzije Šupraha s lica mjesta pratit će i kontrolirati dva para potencijalnih Hajdukovih protivnika u play-offu Konferencijske lige, dok Igor Pajač službom ide u Slovačku...

Devet hrvatskih predstavnika iz svijeta suđenja odlaze na europske obveze ovog tjedna, a svi će u Konferencijsku ligu. Hrvatska je dala dva glavna suca, a time i sudačke ekipe te jednog delegata.

Dario Bel sudit će u Azerbajdžanu potencijalnim Hajdukovim protivnicima u play-offu. Naime, u Bakuu se sastaju bečki Rapid i Neftči te pobjednik dvomeča ždrijebom može na Hajduk ako Splićani prođu Vitoriju, a ždrijeb ih spoji jer su već zajedno u podskupini.

Njemu pomažu Marjan Tomas i Kristijan Novosel, a četvrti sudac je Tihomir Pejin. Bel u svojoj drugoj europskoj sezoni dobio je tako treću utakmicu, već je sudio susret Tobola i Ferencvaroša te Bašakšehira i Maccabi Netanye.

Igor Pajač s pomoćnicima Ivanom Mihaljem, Krunom Šarićem te četvrtim sucem Antom Čulinom ide u Trnavu na dvoboj Spartaka i Rakowa iz Poljske. Za Pajača je ovo europski debi ove sezone, a sedma europska utakmica ukupno u karijeri.

Hrvatska ima i jednog delegata, Alojzije Šupraha kontrolirat će dijeljenje pravde na susretu Maccabi Tel Aviva i Arisa, još jednog para s kojim se Hajduk potencijalno može sastati.

FOTO: HINA/Daniel Kasap

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!