Košarka

Mulaomerović: 'Sve osim prve četvrtine bilo je odigrano vrhunski'

Matej Kačan • subota, 13.08.2022.
Mulaomerović: 'Sve osim prve četvrtine bilo je odigrano vrhunski'
Foto: FaH

Izjave pune optimizma i zadovoljstva dali su Damir Mulaomerović i Karlo Matković nakon pobjede u prvoj pripremnoj utakmici protiv Bugarske...

Vrlo zadovoljan igrom na pripremnom susretu protiv Bugarske bio je Damir Mulaomerović. Kako i sam rezultat govori, nakon prve dionice Hrvatska je odigrala sjajnih pola sata i zasluženo je slavila.

"Osim prve četvrtine, mislim da su ostale tri odigrane na vrhunskom nivou, prije svega intenzitetom, a i da pokažemo već na prvoj utakmici što smo i kako radili. Momci su odgovorili na najbolji mogući način, ovo je put i način na koji se igra u reprezentaciji", rekao je.

Svi su dobili šansu i dobro su je iskoristili.

"Uspjeli smo podijeliti minutažu, a i zadovoljan sam, ponavljam, odnosom, energijom i intenzitetom u posljednje tri četvrtine. Zadovoljan sam timskom igrom i atmosferom i svime što su momci pokazali. Sutra nas čeka teška utakmica s Češkom, bit će to dobra provjera, nemamo puno vremena za odmor."

Najbolji pojedinac u redovima Hrvatske bio je Karlo Matković koji se vratio u reprezentaciju nakon ljetnog izbivanja.

"Dobra prva pripremna utakmica. Jako smo zadovoljni s energijom i pristupom kakvog smo imali, tako trebamo i nastaviti. Još smo u procesu uigravanja, no, hvala Bogu, imamo vremena, tako da se nadam da ćemo s ovakvom energijom nastaviti i dalje. Svatko je izašao odigrati sa srcem i pokazao kako se igra za reprezentaciju i to je jedna od ključnih stvari. Bitna je bila i agresivnost koju smo pokazali s klupe tako da sam zadovoljan i s te strane", rekao je.

FOTO: HINA/Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!