Košarka

John Wall progovorio o mentalnom zdravlju i najtežim trenucima iza sebe

HINA, Matej Kačan • utorak, 30.08.2022.
John Wall progovorio o mentalnom zdravlju i najtežim trenucima iza sebe
Foto: EPA

Novi igrač LA Clippersa, a nekadašnja velika NBA zvijezda John Wall progovorio je o suicidalnim mislima i svim problemima s kojima se nosio proteklih godina...

Branič NBA momčadi Los Angeles Clippers, Amerikanac John Wall (31) otkrio je kako je razmišljao o samoubojstvu nakon smrti majke i bake.

Wall je u razgovoru za NBC Sports otkrio kako je nakon dvije teške ozljede, smrti najbližih, te COVID krize razmišljao o samoubojstvu.

"Bio je to najmračniji period. U jednom trenutku sam pomišljao na samoubojstvo. Potrgao sa Ahilovu petu, mama mi je bila teško bolesna, a potom je i preminula. Zatim mi je godinu dana kasnije umrla i baka. Sve to u vrijeme empidemije Covid-19. Gledao majku kako posljednji put uzima dah. Nosio sam istu odjeću tri dana, ležao na kauču i plakao", izjavio je Wall za NBC Sports.

Wall je priznao kako ga je spasio razgovor s terapeutom, a danas smatra kako ga je teška situacija ojačala.

"Ako sam mogao proći kroz ovo, mogu proći kroz sve u životu. Drago mi je što vidim da me navijači priželjkuju na parketu. To mi mnogo znači", rekao je 31-godišnji playmaker koji se ovoga ljeta pridružio Clippersima.

Prije toga je igrao za Washington Wizardse (2010-20), te Houston Rocketse (2020-22). U 613 NBA nastupa imo je prosjek od 19 koševa, devet asistencija, te 4.3 skoka po utakmici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAJohn Wall
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!